Нови Продукти

Гумени транспортни ленти

 гумено-текстилни транспортни ленти      Гумено-текстилните транспортни ленти са произведени в Турция или Холандия. В листата на продуктите влизат както гладки, така и ленти с повърхностен профил. Според средата, специфичните условия на експлоатация и пренасяните субстанции основните типове ленти са:

         - нормални

         - абразивоустойчиви

         - негорими

         - толоустойчиви

         - маслоустойчиви.

Като тези им характеристики се определят основно от типа на използваните за производството им каучуци и вложки.


Гладки гумено-текстилни транспотни ленти

гумено-текстилни транспортни ленти      Гумено-текстилните транспортни ленти се изработват по желаните от клиента характеристи и параметри, неоходими за неговите нужди, условия и специфика на условията за експлоатация на лентите.

 

 

покажи повече


Гумено-текстилни транспортни ленти тип "Шеврон"

транспортни ленти тип "Шеврон"       За по-лесното пренасянето на субстанции под наклон и предотвратяването на преплъзването им се изработват и предлагат транспортни ленти с профил поставен върху работния протектор.

 

 

 

 

покажи повече


Елеваторни (трансмисионни) ленти

 елеваторни ленти      Състава на елеваторните ленти не се отличава особенно от гумено-текстилните транспортни ленти. Основната разлика е в използването на повече вложки, заради специфичната насоченост на елеваторната лента с цел увеличаване на издръжливостта й на силите на опън и увеличаването на товароносимостта. Другата основна разлика е в по-малките протектори (работен и неработен) или дори липсата им.

 

покажи повече


Ленти за сламопреси / рулон-преси / балировачки

 елеваторни ленти      Гумените транспортните ленти осъществявят една от най-важните задачи в процеса на балиране в рулон-пресите (сламопреси, балировачки). Поради спечифичните условия на работа транспортните ленти и скобите, които ги съединяват, са специални и пригодени за тях. 

 

покажи повече


Гумени листи

гумени листи