Нови Продукти

"СТЕНИМАР" ЕООД

е специализирана в сферата на търговия с индустриални стоки, които са необходими за подръжката на автоматизираните системи за производство. За да подържаме и разширяваме нашето портфолио, поставили сме си за

ЦЕЛ

да бъдем надежден парньор, който предлага решения задоволяващи Вашите нужди, чрез предлаганите от нас на продукти с постоянно високо качество на реномирани световни производители, бързото им изработване и доставка по необходимите за Вас параметри на ленти, ремъци, скоби и др. Преследвайки нашите цели осъществихме връзки с нашите парньори разположени както в България, така и в чужбина.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ

от транспортни ленти, ремъци, скоби за транспортни ленти, ролки и др.

Предлаганите от нас продукти са на световно извесни компании с голям опит в областа на производството на транспортни ленти, ремъци, крепежи и аксесоари за тях. В своя опит те са натрупали инфорамция за различните потербности и нужди за всеки бранш, в който се използват техните продукти. Съобразявайки се с динамиката и развитието в промишлеността, те постоянно променят и обновяват своята продуктова гама, предлагайки специфични продукти за специфицни потребности в даден бранш.

прочети повече

 
Ammeraal Beltech Ammeraal Beltech (Холандия)- производител на широка гама транспортни ленти от синтетични материали, гума, ПВЦ, полиуретан и др. В продуктовата им гама влизат и широко разнообразие от повърхностни форми и профили, необходими за спецификата в различните браншове и процеси на производствата.
UniCHAINS UniCHAINS (Дания) дъщерна фирма на Ammeraal Beltech - специализирана в производството пластинчати транспортни ленти от PVC, метал и други, с различни повърхностни форми и материали.
RAPPLON
RAPPLON (Швейцария) дъщерна фирма на Ammeraal Beltech - специализирана в производството на плоски ремъци, намиращи приложение от задвижвания до транспортиране на стоки и материали.
MEGADYNE MEGADYNE (Италия) - производител на широка гама ремъци: трапецовирни, Poly-V, зъбни, отворени, ръкавни и др.
Volta Belting Volta Belting (Израел) - производител на издепия от полуретан - профилни ремъци (кръгли, трапецовидни и др.) със и без подсилване, мономерни (еднородни) транспортни ленти.
KIVILCIM
KIVILCIM (Турция) - производител на свързващи скоби за транспортни лети и инструменти за монтажа им, както и болтове за елеваторни кофи, скоби за сита.