Нови Продукти

начало  >  леипла и консумативи  >  лепила

Лепила

 

   За ремонтирането и снаждането на транспортните ленти и ремъци се използват различни видове лепила както според вида на материала, от който е изработена транспотната лента или ремък, така и от начина, по който се извършва. Това са:

- лепила за студена вулканизация - използва се за свързването на гумени транспортни ленти и гума към метал, без използването на загряващи преси

- лепила за плоски ремъци

- двукомпонентни лепила за PU и PVC

- фолия за свързване на транспортни ленти от PU и PVC чрез загряване с преса

 


Лепило TRS 2002

 

плоски ремъци  Лепилото TRS 2002 е двукомпонентно лепило на базата на CR (полихлоропренов каучук) за студена вулканизация. С него могат да бъдат съединявани транспортни ленти от каучук, неопрен, нитрил и други, с тъкани от полиестер, изкуствена коприна или найлон. Могат да бъдат залепвани и плат-плат, както и различни варияции на гуми, гума към метал и плат към метал. Много важна област на приложение е ремонти на транспортни ленти с TRS Ремонтни листи, ленти и лепенки.

 

 

 

 

 


Лепило TRS 3003

 

плоски ремъци

   Лепилото TRS 3003 е двукомпонентно лепило на базата на CR (полихлоропренов каучук) за студена вулканизация. Основната разлика между лепилото от TRS 3003 и TRS 2002 е заместител на трихлоретилен - тетрахлоретилен - безопасен за човешкото тяло органично съединение. Както и трихлоретилен, тетрахлороетилен не се възпламени или да експлодира. 

 

 

 

 

 


Лепило TRS 4004

 

плоски ремъци

   Лепилото TRS 4004 е двукомпонентно лепило на базата на CR (полихлоропренов каучук) за студена вулканизация. Лепи гума към гума, гума към метал, гума до плат, плат за плат, метал на плат. Основната разлика на TRS 4004 е използването на етил ацетат, разтворител с ниска токсичност и приемлива миризма. Той се използва за работа на открити площадки или в добре проветриви помещения.

 
 
 
 
 

 


Лепило TRS Plasto

плоски ремъци    TRS Plasto е двукомпонентno poliuretanowo лепило (цимент + втвърдител) за студена или топла връзка. Циментът има отлична устойчивост на киселини, масла, стареене и високи температури.

 

 

 

 

 

 

 

 


Лепилo Rapplon 118N

 

Лепила за свързване чрез загряване на носещата средна полиамидната част плоски ремъци.

Лепило 118N - 50гр.

 


Лепилo Rapplon G100

 

Лепила за свързване гумените слоеве на плоски ремъци чрез загряване.

Лепило G100- 20гр.

 

назад