Нови Продукти

начало  >  ремъци  >  полиуретанови профилни ремъци

Полиуретанови профилни ремъци

        Фирма Volta е лидер в развитието и производството на хомогенни термопластични еластомери. Произвежда и разполага с най-голямата гама от полиуретанови кръгли и трапецовидни ремъци, трапецовидни профили, покрития, транспортни ленти от хомогенен полиуретан и други.
         Гамата от кръгли ремъци oбхваща диапазона от D=2мм до 18мм, стандартни и подсилени с кевларна нишка, както и с различна гъвкавост.
          Предлагат се отворени по размери на клиента, а също и готови залепени по размер според нуждите на клиента.
           Гамата от трапецовидни полиоретанови ремъци обхваща всички стандартни размери, обикновенни и подсилени с кевларна нишка, единичен и двоен трапец.

    Трапецовидните полиуретанови ремъци могат да бъдат различни повърхностни структури - гладки, грид и др., с цел по-удобно транспортиране и по-добро сцепление. 
     Освен трапецовидни и кръгли има широка гама от профилни форми на полиуретановите ремъци, като по изискване на клиента могат да се изработят и специални профили, необходими за неговите съоръчения.
      За залепването им се използва специален поялник и скоба за притискане на двата края. Залепването им става бързо и лесно. За по-голяма здравина ремъците могат да бъдат замелепи и със застъпване.

 

назад