Нови Продукти

Ремъци

ремъци     Ремъците са многофункционални и могат да използват, както за задвижвания така и транспортиране. Намират широко приложение и при синхронизиране на различни задвижвания на една производствена линия. Ремъците, които предлагаме са:
         - плоски ремъци с марката RAPPLON, които са част от групата на Ammeraal Beltech

         - полиуретанови на Volta (Израел) - голямо рзнообразие отпрофили

         - зъбни - отворени и затворени, гумени и полиуретанови на Megadine (Италия) и Mitsuboshi (Япония).

 

 

 

 

 


Плоски ремъци

плоски ремъци     Плоските ремъци с марка Rapplon, част от групата Ammeraal Beltech (Швейцария), направени от висококачествен полиамид осигуряващ здравина и гъвкавост на ремъка. За да изпълни всички изисквания на своите клиенти Ammeraal Beltech произвежда широка гама плоски ремъци в различни комбинации от материали и здрави полиамидни платове, на които се дължи възможността им да задвижват тежки предавки.

 

прочети повече


Полиуретанови зъбни ремъци

полиуретанови зъбни ремъци      Полиуретановите отворени зъбни ремъци са произведени от високо качествени материали, които дават гъвкавост и устойчивост на всеки ремък при работа.
      Те са изградени от солидно полиуретаново тяло осигуряващо изключителни механични и химични свойства и вградени стоманени или кевларни нишки даващи механична якост при натоварвания и силите на опън.

прочети повече


Усилени полиуретанови ремъци

усилени полиуретанови ремъци      Предлагаме широка гама безконечни усилени зъбни ремъци продукт на "Megadyne" - Италия и "Mitsuboshi" - Япония. Те са специално пригодени за предаване на мощност и транспортиране при много високи натоварвания и високи скорости(до 10 000 об./мин.).

 

 

прочети повече

 


Безконечни полиуретанови зъбни ремъци

безконечни полиуретанови зъбни ремъци    Зъбните полиуретанови ремъци на "Megadyne" - Италия и "Mitsuboshi" - Япония произведени от висикокачествен полиуретан в комбинация от разнообразие на стоманени или кевларни нишки, осигуряват голяма преносна сила и устойчивост на задвижванията.

 

прочети повече

 


Полиуретанови профилни ремъци

полиуретанови профилни ремъци    Фирма Volta е лидер в развитието и производството на хомогенни термопластични еластомери. Произвежда и разполага с най-голямата гама от полиуретанови кръгли и трапецовидни ремъци, трапецовидни профили, покрития, транспортни ленти от хомогенен полиуретан и други.

 

прочети повече

 


Трансмисионни ремъци

 трансмисионни ремъци   Фирмите "Megadyne" - Италия и "Mitsuboshi" - Япония са лидери в производството на всички стандартни гумени трасмисионни ремъци използвани в промишлеността.

 

 

прочети повече

 


Гумени зъбни ремъци

гумени зъбни ремъци   Зъбните гумени ремъци на "Megadyne" - Италия и "Mitsuboshi" - Япония са в наличност с едностранно и двустранно назъбване, в класически (трапецовиден) и RPP (параболичен) профили:

 

 

 

прочети повече

 

 


Инженерни и специални ремъци

инженерни и специални ремъци     Инженерните и специалните ремъци са специални ремъци в комбинация с различни материали за определени сложни задачи за обикновенните ремъци. Те могат да бъдат с основа от зъбен, плосък или друг ремък и покритие от различни гуми, PVC или PU профили,  порести стуктури или други материали.

 

прочети повече