Нови Продукти

Скоби

скоби за транспортни ленти
   Скобите за транспортни ленти на KIVILCIM (Турция) са предназначени за бързо и лено съединяване на транспортни ленти неизскващи изчакване след монтирането им за започвяне на работа на транспортьора. Те са удобни и бърз ремонт на сцепвания и пукнатини в транспортните ленти.
                               

 


Плоски болтови скоби

плоски болтови скоби за транспортни ленти

   Плоските болтови скоби (цолови) са предназначени за бърз и лесен монтаж, както при случайни скъсвания на транспортни ленти, така и при поставяне на нови ленти, тъй като те са така конструирани, че да отговарят на големите изисквания при тежка експлоатация. Те се използват и при ленти под голямо напрежение и превоз на абразивни материали.

 

  прочети повече


Скоби “Вълчи зъб”

скоби "Вълчи зъб" за транспортни ленти   Скобата “Вълчи зъб” също е предначначени за бърз монтаж и демонтаж на транспортната лента. Те са предназначени за транспортни ленти с дебелина от 1,5мм до 9,5мм, като могат да бъдатизработени както  от неръждаема така и от поцинкована стомана.

 

  прочети повече


Свързващи телени скоби

телени скоби за транспортни ленти  Бърз монтаж, тънки и здрави зъби спрямо скобите  "Вълчи зъб", благодарение на тънките телеве, които изграждат самата скоба. Поради тези си особенности, те не правят големи дупки в носещите платове на лентите и не намаляват здравината на снадката. Гъвкавостта им е по-голяма от сравнимите с тях скоби "Вълчи зъб".

 

прочети повече


Шарнирни скоби

шарнирни скоби за транспортни ленти

    Шарнирните скобата са предназначни за лесен монтаж на транспортни ленти от каучук, PVC или полиестер. Те за разлика от плоските болтови скоби ,позволяват прегъването на връзката на по-малък диаметър и използването на по-малки валове в транспортьорите.

 

  прочети повече

 


Елеваторни болтове

елеваторни болтове

 

    Болтовете за елеваторните кофички са предназначени за прекрепянето към лентите на кофички от PVC или метал. Теmса с различен размер, като има  модели и с пластмасов пръстен на гайката за предотвратяване на развиването й от вибрациите при движението на елеватора.

 

прочети повече

 


Скоби за сита

скоби за сита       Скобите за сита са в два основни вида U- и J- образни, като целта им е зактепване на пресяващата повърхност (ситото) към конструкцията, което да не му позволява да се премества и да се появяват отвори по-големи от тези на ситото.

 

 

прочети повече