Нови Продукти

Транспортни ленти

полиуретанови транспортни ленти

     Транспортни ленти перназначени, както за леката и хранителната промишленост, така и за тежката, от различни синтетични материали като PVC, PU, силикон, модифицирани гуми и др.

 

 

 

 


Синтетични транспортни ленти

транспортни ленти    Синтетичните транспортни ленти произведени от Ammeraal Beltech (Холандия) са с широка гама на приложение, като лентите произведени за хранително-вкусовата промишленост са със сертификат на FDA за директен допир до храни. За да задо­волят изискванията на своите клиенти Ammeraal Beltech са предвидили и широка гама от повърхностни форми на своите изделия.

 

прочети повече


Синтетични транспортни ленти със сложни форми

транспортни ленти с прегради    Транспортните ленти могат да бъдат изработени с напречни и падлъжни прегради за транспортьори с големи наклони. Надлъжните прегради мога да бъдат от цял профил (при ниски прегради) или гофрирани при високи, докато напречните са много разнообразни.

 

 

прочети повече

 


Мономерни (еднородни) транспортни ленти

мономерни полиуретанови транспортни ленти      Еднородните ленти са производство на Volta Belting (Израел). Те са изцяло от PU и снаждането им се извършва по подобие на PU ремъците, чрез поялник, като това гарантира хомогенност на цялата лента и невъзможност за проникване на масла и течности. Те комбинират свойства на ленти и зъбни ремъци.

 

прочети повече


Zip-link транспортни ленти

zip-link транспортни ленти

     Zip-link лентите са комбинират свойствата на гумените и пластинчати ленти в една обща лента. Основата им е изградена от специални спирали съединени помежду си с ос и заляти (споени) с работната част (гума). Съединяването им е лесно и не изисква специялни машини за лепене, разделяне и др., единственото небходимо е малък набор от инструменти.

 

 

прочети повече

 


Пластинчати транспортни ленти

пластинчати транспортни ленти       Пластинчати транспортни ленти са производство на UniChain (част ит групата на Ammeraal Beltech).

        Те по своето същество представляват отделни сегменти скачени в една транспортна лента. Произвеждат се от различни материали като PVC, метал и др.

 

 

прочети повече